Események

Nincsenek események

Látogatók

Ma:52
Tegnap:51
A hónapban:784
Összesen:84334

Jelenleg online

Nincs

Címke: Tikopia

Vörös Sándor
Tikopia hálózatfrissítő hétvégéről 2010.szept.17-19.
2010.10.02 14:41:06

A TITOK Klubot négyen képviseltük a rendezvényen. Személy szerint Bajusz Tamás, Nyőgér István, Szániel Ádám, Vörös Sándor.

Ádám barátommal a 9:45-ös vonattal indultunk Budapestre. Körülbelül dél magasságában meg is érkeztünk a Nyugati pályaudvarra.

Az esős idő ellenére egy két kitérő után a Moszkva térre mentünk, majd innen busszal a Csillebércre. Meg kell jegyezni ez azért nem volt annyira egyszerű, de körülbelül 15 órára meg is érkeztünk a szállóra.

Itt barátságos fogadtatás várt bennünket, ennek örömére 16 órakor össze is ültünk a szálló földszintjén, bemutatkoztunk ki-ki pedig a másikat mutatta be, közben még érkeztek kollégák (Tamás, Isti).

A bemutatkozás után három csapatra oszlottunk és megváltottuk a világot, ezt közös vacsora követte, melyen nagyon sokat beszélgettünk egymással.

A vacsorát követően olyan csapatépítő játékokban vettünk részt, amelyek hozzásegítettek bennünket ahhoz, hogy jobban megismerjük egymást, ezáltal megalapozva a hálózat jövőjét és közös munkánkat. Ez éjfélig tartott. Majd akik nem tudtak vagy akartak aludni, felfedezésre indultunk, a szálló környezetében az esőben, majd ez átváltott énektanulásba Isti barátunknak köszönhetően. Így kellőképpen felkészülve valamennyi alvással a reggeli ébresztőre.

Másnap reggel 8:30-kor kezdetét vette az énekes ébresztő, aminek örömét a még gyűrt tekintetek jelezték. A reggeli is jó hangulatban és kötetlen beszélgetéssel zajlott.

Körülbelül 10 órakor kezdetét vette a tréning, Domschitz Mátyás trénerrel.

Az első feladat az volt, hogy párokba rendeződve, irányított beszélgetést folytattunk 40 percig 5 perces váltásokkal, életünk inspiráló pillanatairól. Itt megtanulhattuk a közlés és hallgatás művészetét.

A második feladat az volt, hogy a résztvevő szervezeteknek be kellett mutatni magukat 8-10 mondatba beleépítve erősségeiket, illetve ami jellemző rájuk.

Majd ebéd után ötletbörze szerűen igyekeztük visszaadni, kitől mire emlékszünk.

A gyakorlat után kezdetét vette a résztvevő szervezetek bemutatkozása, közöttük a TITOK Klubé is. Ez a program a délutánt ki is töltötte.

 

Résztvevő szervezetek:

 

GATE Zöld Klub, Bercsényi Zöld Kör-BME, Ybl Diákközösség, BME Egyetemi Zöld Kör, BOCS Alapítvány, EEKSz – VHE, ELTE KKlub, TITOK Klub.

 

A vacsoráig még egy előadást halhattunk trénerünktől a hálózatépítésről.

A vacsora szintén jó hangulatban telt.

A szabadidő központban egy 24 órás bicikliversenyt is tartottak, amit az eső miatt nem tudtak befejezni, illetve átváltott bickli sárba tolásba majd abbamaradt.

Az este szintén fantasztikusan telt, megnéztük, melyik csapat, hogy képzelte el a világ megváltását, illetve rövid filmet nézhettünk az építészek jóvoltából. A eset pikantériája az volt, hogy a projektorros vetítésre a női mosdóban került sor.

Az est fennmaradó részében közösségi játékokat játszottunk.

A rövid éjszaka után, hamar virradt. 8:30-kor volt a reggeli. Majd a délelőttöt tréning töltötte ki. Itt meghallgattuk trénerünk előadásának megmaradt részét, majd ezt követően a résztvevő szervezetek egymással egyeztettek, hogy miben tudnánk összefogni, illetve a hálózat jövőjéről, nagy közös jövőről ötletéltünk. Mindezt értékelés zárta, végszó és az utolsó közös ebéd. Összepakolás és búcsúzás, fájó szívvel,  szép élményekkel, és már 16 órakor robogtunk is vonattal hazafelé…KÉPEK: picasaweb.google.hu/safian.fanni/2010091719IIITikopiaKonferencia



Címkék: TITOK Klub | Tikopia

Találatok: 2133 | Bővebben...


 

Blog about joomla | IDOBlog - blog for joomla 1.5