Események

Nincsenek események

Látogatók

Ma:8
Tegnap:12
A hónapban:528
Összesen:78936

Jelenleg online

Nincs

Címke: TITOK Klub SZTE

Vörös Sándor
TITOK Klubos hétköznapok
2010.11.21 19:45:27

Most erről szeretnék kicsit írni, hogy legyen erről is képetek...

Minden csütörtök este összegyűlünk, és ha éppen nem a szervezés köti le időnket akkor a tervezés és az észrevételek aktuális dolok átbeszélése, felmerült problémák, feladatok megoldása fél órában, na jó kicsit néha többet is igényel... :) Ezután két lehetőség van. Az egyik az, hogy előadást tartunk. Ez azt jelenti, hogy egyik tagunk előre jelzett időpontban és témáról beszél és mutatja be, vagy éppen egy felmérésünk eredményét elemezzük. Ilyen volt pl. A komposztálásról, egészséges táplálkozásról. Felmérés volt pl. a tavasszal elvégzett vadlerakó felmérés eredményeinek megbeszélése.
A másik lehetőség, hogy valamilyen környezetvédelemmel kapcsolatos, filmet nézünk meg és beszéljük meg, vonjuk le a konzekvenciát. Mindezalatt répát, vagy almát, illetve valamilyen egészségesebb rágcsálnivalót is biztosítunk.
A gyűlés vége után pedig egyéni belátás szerint lehet valami barátságos helyre beülni, beszélgetni, barátkozni, lazítani, vagy éppen valamit megnézni. :)
Aktív tagok létszámának tükrében jelenleg átlagosan egy tucatnyi ember fordít időt és energiát, a Klub működtetésére. A szervezés és kivitelezést pedig az ebből kovácsolódott tagok végzik. Ez azt jelenti, hogy szabadidőnket fordítjuk a nemes célok megvalósítására, a gyűléseken túl is. Reményeink szerint mindkét kör bővülni fog és így eredményesebbek lehetünk :)

Életképek egy gyűlésről: 2010. október 21. Nyőgér István: Egészséges táplálkozásCímkék: TITOK Klub SZTE

Találatok: 1954 | Bővebben...


 

Blog about joomla | IDOBlog - blog for joomla 1.5