Események

Nincsenek események

Látogatók

Ma:56
Tegnap:51
A hónapban:788
Összesen:84338

Jelenleg online

Nincs

Címke: TIK

Vörös Sándor
A TIK TITOK Napról
2010.11.28 21:56:18

Valamivel több, mint két hetes egyezetés, szervezés eredménye képen 2010. november 24-én megtarthattuk a TIK TITOK Napot. Az érdeklődő egyetemi polgárok 9-től 18 óráig találkozhattak velünk, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.
Nem véletlenül választottuk, ezt az időpontot hiszen, ezen a héten 2010. november 20- tól 26- ig. tartották az Európai Hulladék-megelőzési Hetet, továbbá a Nulla Hulladék Hálózat, Nulla Hulladék Hét programsorozatát is. A hálózat friss tagjaiként, mi is bekapcsolódtunk az országos programok sorába. Egyetemi öntevékeny zöld körként, a hulladék-megelőzésre való felhívás, illetve ennek elemeinek megismertetése volt a cél. Mindemellett az érdeklődők megismerhették Klubunk tevékenységét, továbbá csatlakozhattak hozzánk, illetve feliratkozhattak a levelezőlistánkra.

A programunk volt

Nulla Hulladék, Hulladék-megelőzés információk, környezetvédelem
Tesztek (klíma, hulladék, komposzt, közlekedés)
Ökológiai lábnyom számítás
Zöld Tanszék mintaprojekt bemutatása
TITOK Klub információk, projektek, rendezvények, elérhetőségek, stb.

A legtöbben tesztet töltöttek, ökológiai lábnyomszámítási kérdőívet töltöttek. Mindamellett, hogy a helytelen válaszokat közösen megbeszéltük, kijavítottuk, illetve értékeltük. A tesztet ajándékba adtuk, amelyiknek volt üres oldala, arra hívtuk fel a figyelmet, hogy a másik oldalán még van hely, mondjuk jegyzetelni:)
Mindenki kapott ajándékot, aki töltött valamit. (Például: almát, irattartót, WWF-es re tollat, ismeretterjesztő kiadványokat, könyvjelzőt, stb.) adtunk ajándékba.

Úgy vélem sikeres volt rendezvényünk, és remélhetőleg néhány új taggal frissül aktív csapatunk, hiszen több tucat komolyabb érdeklődőnk volt. A tavaszi félévben pedig bőven lesz feladatunk. :)

Továbbá köszönöm mindenkinek, aki részt vett benne, még akkor is, ha csak a legkisebbet tette hozzá. :)

Szuperek vagytok!

Hajrá TITOK Klub:)

Életképek: és benne voltunk a tv-ben :)

Ezúton közhírré tétetik, hogy a TIK TITOK Napról készült egy riport a Szeged Tv. jóvoltából. A riport a 2010. november 24-i híradóban került bemutatásra este 19 órakor. Továbbá megtekinthető online és letölthető a Szeged Tv. honlapjáról.

http://titokmedia.blogspot.com/Címkék: Nulla hulladék | TITOK | TIK

Találatok: 5040 | Bővebben...


 

Blog about joomla | IDOBlog - blog for joomla 1.5