Események

Nincsenek események

Látogatók

Ma:53
Tegnap:51
A hónapban:785
Összesen:84335

Jelenleg online

Nincs

Címke: ÖQ Klub

Vörös Sándor
Szeged Legkörnyezettudatosabb Középiskolája Verseny 2010
2011.01.30 21:12:44

Szeged Legkörnyezettudatosabb Középiskolája Verseny 2010. december 10. 13-17 h

"Az „ÖQ Klub – Ne csak egy napra legyél környezettudatos” című program célja a szegedi fiatalok fenntartható életmódjának és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintáinak pozitív irányú befolyásolása, fenntarthatóságra épülő fogyasztói értékrendjük kiépítéséhez szükséges kompetenciák fejlesztése, kialakítása valamint pozitív viselkedésváltozás a környezettudatos, bölcs, „ökointelligens” kompetenciákkal rendelkező ifjúsági sport és szabadidős tevékenységek általi nemformális nevelése."

A rendezvényhez hozzájárulhatot a TITOK Klub is, a szervezők (SZTE-JGYPK HÖK-ÖQ Klub) meghívásának köszönhetően.
Klubunk két versenyfeladattal (szelektív hulladékválogatás, környezettudatos activity) jáult a versenyhez, valamint állandó standunk volt, ahol pluszpontokat szerezhettek a versenyző csapatok tesztkitöltéssel, továbbá információkkal szolgáltunk környezetvédelem, hulladék-megelőzés, nulla hulladékkal kapcsolatosan.
Mindemellett résztvettünk a versenyző csapatok zsűrizésében és hozzájárultunk néhány hasznos ajándékkal a dijakhoz. Majd résztvettünk az értékelésen , amelyet a díjátadás zárt. A program sporttal folytatódott a következő napon.

Véleményem szerint, mind a versenyző csapatok, mind a szervezők számára hasznos volt a program, amelyen mindenki tanulhatott valami pluszt.
Továbbá ezúton köszönjük az SZTE JGPK HÖK-ÖQ Klub megívását, illetve a TITOK Klub azon tagjainak segítségét, akik valamilyen formában hozzájárultak a programon való részvételhez, kivitelezéshez, helytálláshoz.

További információk, képek a versenyről: http://oqklub.eu/index.php/aktualisCímkék: verseny | környezettudatos középiskola | Szeged | SZTE JGYPK HÖK | SZTE | ÖQ Klub | TITOK Klub

Találatok: 4816 | Bővebben...


 

Blog about joomla | IDOBlog - blog for joomla 1.5